skip to Main Content

Una revetlla per recordar

El passat divendres 15 de juny el Castell de Tous es va convertir en una gran festa de revetlla. Comptàvem amb tots els ingredients: bon temps, fanalets, gastronomia per a tots els gustos, música en directe, entorn inmillorable i 250 persones amb moltes ganes de festa a la fresca.

La vetllada va començar amb la posta de sol i els buffets freds. Amb la llum d’aquella hora màgica es van engegar els fanalets i la brasa va començar a fer bona olor.  Sense adonar-nos, entre copes de vi i copes de cava, de la mà d’Adernats, va entrar la nit. I quan les converses estaven ben arrencades va arribar la nostra mestra pastissera amb el buffet de postres per enamorar a qualsevol: tartaletes i pastissos que entren pels ulls, combinacions de mousse i fruita que no deixen indiferents i gelats de bola i cucurutxo que et transporten a la infància.

I per acabar la nit, no podia faltar el concert, com ha de tenir tota bona revetlla. 2 hores de versions dels 90′ fins a l’actualitat, davant l’incomparable façana del Castell, que animaven a qualsevol i van fer allargar la festa fins a les 2 de la matinada.

Una nit d’aquelles que es recorden.

Un film de All You Need Is Love y Metrocurt

Fotografies de Vicens Martín www.vicensmartin.com

Back To Top