skip to Main Content

Així va ser la Can Macià Summer Party

Can Macià Summer Party 2019

Posta de sol a peu de vinyes, contemplar el paisatge a bord d’un globus aerostàtic, visites a les Caves Bohigas i una bona copa de vi, així començava la Can Macià Summer Party.

200 persones es van reunir per a gaudir d’una sopar a la fresca, vinguts d’arreu de Catalunya, gràcies a la bona ubicació de Can Macià, a Igualada, a 35 minuts de Barcelona.

El sopar va ser a base de bufets i cuina en directe maridat amb vi i cava de Caves Bohigas, gaudint de múltiples racons chill out on asseure’s i conversar tranquil·lament. Un mag que feia màgia personal als comensals, actuacions de dansa que donaven peu a l’obertura del bufet de postres o el tret de sortida a l’hora dels gin-tònics, són algunes de les sorpreses que es van poder gaudir al llarg de la nit.

I per immortalitzar els moments, es podia posar en el photocall preparat per a l’ocasió i disposar de la fotografia en paper a l’instant. I sinó, la nostra fotògrafa professional capturava els moments entre els convidats i els entregaava al moment una instantània.

Us deixem un recull d’imatges de la Can Macià Summer Party de la mà de Visualseyra.

Us esperem a la propera!

 

Back To Top