skip to Main Content

Serveis gastronòmics de UAUU

Disposem de quatre espais, Ca’n Alzina, Castell de TousCan Macià i Mas dels Vivencs, que ens permeten donar solució a qualsevol tipus d’esdeveniment i necessitats. A més a més, la seva bona ubicació a Igualada i rodalies, a 35 minuts de Barcelona per l’autovia A-2, fan d’aquests espais idonis per a trobar fàcilment una estona de privacitat i desconnexió.

Estem orientats a tot tipus d’esdeveniments:

Celebracions

familiars

Casaments

Esdeveniments

d’empresa

Oferim cuina de mercat amb pinzellades creatives, utilitzant productes de temporada i de proximitat sempre que és possible.

QUÈ HAN DIT DE NOSALTRES?

Va ser genial! Els diferents espais, l’oferta gastronòmica, i l’equip humà de l’hotel… ens vem sentir molt bé!! I tant que repetirem!! Moltes gràcies!! 😄👍

Trilogi eCommerce 

Bateig genial el de la petita Martina! Menjar boníssim, l’espai molt adequat i un servei genial!! Molt recomanable

Belén Ramírez

Este sábado he celebrado el bautizo de mi hija Martina y hemos salido encantados de todo, la dedicación y el esfuerzo que nos ha demostrado Jéssica con todos los preparativos ha sido increíble. También Gustavo, el camarero, o todo un profecional, mi familia salió encantada de lo bien que estaba todo. Lo recomiendo 100%. Una vez más gracias Jéssica y Gustavo por este dia.

 

Salva Borras Callado
Back To Top