skip to Main Content

CASAMENTS

Un castell amb 1000 anys d’història que convidu amb el disseny més actual, una peça arquitectònica que farà el vostre casament únic.

Compta amb el pati ajardinat que permet celebrar la cerimònia civil a l’exterior o l’aperitiu amb grans vistes. En cas de pluja, comptem amb la sala antiga del Castell amb grans arcades de pedra i restaurada recentment.

La sala interior per a banquets compta amb molta llum natural i permet gaudir de les vistes en alçada que ofereix el castell.

Pels que deistgin una cerimònia religiosa hi ha l’església de Sant Martí de Tous a només 50m, i si un dels nuvis desitja vestir-se al Castell acabem d’estrenar una cambra amb totes les comoditats.

Les fotografies no poden transmetre tota la màgia que envolta el Castell de Tous. El millor és que vingueu a conèixer-lo vosaltres mateixos! Quan ens veiem?

Vols fer una visita virtual i conèixer els nostres preus?

Jardins per a la cerimònia civil o l’aperitiu.

Castell amb més de 1000 anys d’història (any 960)

Terrassa-mirador

A 45 minuts de Barcelona
per l’A-2

Tracte totalment personal per adaptar-nos als vostres desitjos i crear un casament únic

Opció cerimònia religiosa
a l’església del mateix Castell

Gran varietat de plats i menús totalment personalitzables.

Concerta una visita amb un clic!

El millor és que ho vegis amb els teus ulls. Accedeix al nostre calendari online i reserva una visita presencial a qualsevol dels nostres espais.

CONEIX LES OPINIONS DELS NUVIS

Som guanyadors dels Wedding Awards, com una de les empreses més recomanades i millor valorades per les parelles al portal Bodas.net diversos anys consecutius.

+200 opinions

Puntuació 4’9 sobre 5

Back To Top